https://mobirise.com/

Locatie Symposium

Het symposium vindt plaats aan de Universiteitssingel 40, Maastricht, aan de Universiteit Maastricht (Faculty Health, Medicine and Life Science / Health Campus).

Universiteitssingel 40, 6229 ER Maastricht
Openingstijden parkeerplaats: Vrijdag 9 juni: 7.30 - 18.30 uur

Dat is tegenover station Maastricht-Randwyck of vlakbij de zuid-uitgang van de Willem Alexandertunnel (A2). U kunt tijdens het symposium uw bagage in bewaring stellen.

Per auto A2 / E25 vanuit het noorden

Afslag MECC, Randwyck, Academisch Ziekenhuis (afrit nr. 55)

Volg daarna Universiteitssingel 40. Bij het gebouw is een parkeerterrein, zie onder kopje parkeren. Via de parkeergarage kunt u het gebouw 'universiteitssingel 40' (afgekort UNS40) binnengaan, vanaf hier zal het bestuur van de Gezondheidsuniversiteit u verder de weg wijzen of zal middels opgehangen A4'tjes de weg verder duidelijk worden naar de collegezaal.

Per auto A2 / E25 vanuit het zuiden

Afslag Gronsveld, MECC, Academisch Ziekenhuis. Volg Academisch Ziekenhuis tot over de autoweg. Volg daarna Universiteitssingel 40. Bij het gebouw is een parkeerterrein, zie onder kopje parkeren. Via de parkeergarage kunt u het gebouw 'universiteitssingel 40' (afgekort UNS40) binnengaan.

Per trein

Vanaf Centraal Station Maastricht vertrekt vier keer per uur (reisduur: 3 minuten) een trein naar station Maastricht-Randwyck.

Op het station Randwyck aangekomen verlaat u rechts het perron (trap af) en loopt u 50 meter rechtdoor. Het universiteitsgebouw aan de Universiteitssingel 40 (ook wel afgekort UNS40) ligt nu aan de overkant van de straat. Steek de weg over en loop de trap op naar het pleintje voor universiteitsgebouw. Het gebouw heeft een ingang aan de stationzijde en aan de andere kant van het gebouw. U moet de ingang hebben aan de andere kant van het gebouw. Deze ingang bevindt zich tegenover een plein met fietsenrekken. Wanneer u met uw gezicht voor het universiteitsgebouw staat, en met u rug naar het station, kunt u via het fietspad/voetpad rechts langs het gebouw af lopen (helling af), vervolgens slaat u linksaf. U loopt nu rechtdoor en zult aan uw linkerzijde (tegenover het plein met de fietsrekken) de tweede ingang van het gebouw aantreffen.

Per bus

Ga naar bushalte 'station Randwyck', lijn 4 of lijn 10 rijden naar deze bushalte. Wanneer u uitstapt ziet u onder de brug het station (station Randwyck) liggen. Wanneer u met uw rug naar het station staat, ziet u tegenover u het universiteitsgebouw (Universiteitssingel 40, afgekort UNS40). Loop vervolgens rechts langs dit gebouw af (helling af) en sla na de hoek linksaf. U ziet nu rechts van u een plein met fietsenrekken en links van u universiteitsgebouw 'Universiteitssingel 40'. Wanneer u nu rechtdoor loopt, zult u aan de linkerkant de ingang van het gebouw treffen.

Pauwels Congress Organisers

Lahdy Lauvenberg 

Avenue Ceramique 222, 

6221 KX Maastricht  

T: +31(0)43 - 325 49 08 

F: +31(0)43 - 321 43 70 

E: l.lauvenberg@pauwelspco.nl


De onderzoeksprojecten zijn financieel mogelijk gemaakt door KWF Kankerbestrijding en ZonMW